Licajo

“Met een zorgvuldige focus op details en een sterke passie voor stijl, ben ik in staat om uitvaartlocaties te transformeren tot unieke en stijlvolle omgevingen die professioneel en respectvol zijn”.

Hi, ik ben Lillian!

Mijn passie voor deze specialisatie begon al in mijn vroege jeugd, doordat ik ben opgegroeid in een familie die nu al meer dan 80 jaar actief is in de uitvaartbranche. Als kind werd ik omringd door de serene en respectvolle sfeer van herdenkingen en uitvaarten, en ik wist al snel na mijn opleiding, dat dit mijn roeping was. Het voelde als een natuurlijke stap om mijn diepgaande kennis van de uitvaartbranche te combineren met mijn liefde voor interieurontwerp. Deze combinatie stelt me in staat om unieke, troostvolle interieurs te creëren die de herinneringen aan dierbaren eren en een gevoel van vrede en harmonie uitstralen.

Bel

06 50 26 8273

E-mail

lillian@licajo.nl

Adres

Rijksstraatweg 103
1396JH Baambrugge

Laten we samen de stap zetten naar een interieur dat perfect past bij de unieke emoties die bij uitvaarten horen. Als kleurexpert en gespecialiseerd in uitvaartinterieurontwerp, ben ik enthousiast om U te begeleiden. Neem gerust een kijkje in mijn werkwijze om te ontdekken hoe we samen uw visie tot leven kunnen brengen.