Werkwijze

Bij LiCaJo Design bieden we een volledige service van concept tot realisatie.

Design

Met diepgaande kennis van de uitvaartbranche, begrijpen we de unieke behoeften van een uitvaartcentrum als geen ander. Bij LiCaJo Design richten we ons op het creëren van een onderscheidende inrichting die naadloos aansluit bij de extensie van uw uitvaartcentrum. 

Van de allereerste schetsen tot het uiteindelijke ontwerp, van (ver)bouw tot inrichting, en zelfs de kleinste details zoals de afstelling, wij zorgen ervoor dat uw uitvaartcentrum een unieke uitstraling krijgt.

Bij LiCaJo Design combineren we praktische overwegingen zoals ruimtelijke indeling en logistiek met een esthetisch ontwerp dat perfect past bij de specifieke stijl die u voor ogen hebt. We nemen het hele traject voor onze rekening, waarbij we altijd rekening houden met uw budget en planning. 

Kortom, met LiCaJo Design ben je verzekerd van een uitvaartcentrum dat niet alleen functioneel en efficiënt is, maar ook de warmte en respectvolle sfeer uitstraalt die essentieel is in deze branche.

interieur uitvaartcentrum0015

Projectplan

Het uiteindelijke projectplan bestaat uit 2D (optioneel met een aanvulling van een 3D) plattegrond met de definitieve indeling, een kleuren en materialenplan, een shoppinglijst met meubels, voorstellen voor raambekleding en verlichting. Dit alles is gericht op het realiseren van uw gewenste interieur.

Wij realiseren ons dat het beheren van een interieurontwerp project een uitdaging kan zijn Daarom nemen wij graag de regie over het volledige proces in handen. We zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en coördineren alle betrokken partijen om uw visie werkelijkheid te laten worden. 

 

De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal ruimtes, de omvang van de ruimtes en de specifieke opties en wensen die u kiest. Na onze eerste kennismaking stellen we graag een gepersonaliseerde offerte voor u op, die volledig is afgestemd op uw unieke behoeften en situatie.

Zet nu de stap en laat mij je helpen!

Neem contact met mij op en ontdek hoe wij jouw ruimte kunnen transformeren in iets bijzonders.