Uitvaartcentrum

Met oog voor detail en gevoel voor emotie, zorg ik voor een warme en comfortabele omgeving waarin nabestaanden afscheid kunnen nemen van hun dierbaren.

Rustige en Respectvolle Omgeving

LiCaJo is specialist op het gebied van interieurontwerp voor uitvaartcentra. Al ruim 80 jaar is mijn familie werkzaam in de uitvaartindustrie en ik begrijp de unieke uitdaging en behoeften van de uitvaartsector dan ook als geen ander en zet mij in om uw uitvaartcentrum te transformeren tot een rustgevende en gepaste omgeving voor het afscheid nemen van dierbaren. 

Bij LiCaJo werken we nauw samen met onze opdrachtgever om een gepersonaliseerd ontwerp te creëren dat past bij de stijl en het imago van het uitvaartcentrum. Wij begrijpen dat het ontwerpen van een uitvaartcentrum een gevoelige en belangrijke taak is, daarom zorgen we ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen.

interieur uitvaartcentrum0003

Een rustgevende en comfortabele plek

Van de ontvangsthal tot de afscheidsruimte, we hebben de expertise om een rustgevende en sfeervolle omgeving te creëren die tegemoetkomt aan de behoeften van uw klanten. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en kleurenschema’s om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.

Door een nauwe samenwerking met architecten en aannemers wordt er zorg gedragen dat het ontwerp naadloos integreert met de architectuur van uw uitvaartcentrum en dat het ontwerp voldoet aan de vereisten van uw faciliteit.

Werkwijze

Onze interieurontwerp diensten omvatten onder andere:

  • Ontwerpconcept en -ontwikkeling
  • Kleur en materiaal selectie
  • Meubel, decoratie en verlichting ontwerp
  • Projectmanagement en coördinatie

Bij Licajo geloven we dat een mooi ontworpen uitvaartcentrum bijdraagt aan een positief afscheid. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een omgeving die troost biedt en uw visie weerspiegelt.

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn werk of als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om u te helpen bij het creëren van een betekenisvolle en inspirerende omgeving voor uw uitvaartcentrum.